28 Şubat 2013 Perşembe

ÇOK ÇEKİCİ SİNİZ


Biz küçük iken küfür etse idik kesin ağzımıza biber sürülürdü... Küfretmek ayıptı. Bildiğiniz AYIP. Hiç hoş karşılanmazdı... Hoş halada çok hoş karşılandığını düşünmüyorum ama küfür edenler sanki çoğaldı.
Daha doğrusu artık kadınlar kızlar da bu küfürlü konuşma furyasına katıldı.
Hani bu arada bir sinirden ağzın dan kaçırmak değil... bildiğin konuşma tarzı küfürlü konuşma tarzı. Bu kadar küfürlü konuşunca bu kızlar daha çekici falan olduklarını mı sanıyorlar? Yada neyi ispat ettiklerini düşünüyorlar erkek egemen topluma baş kaldırdıklarını falan mı sanıyorlar?
Anlamış değilim!
Eğer çekici falan olduklarını sanıyorlarsa kesin aldanıyorlar çekici değil ama itici olmayı başarıyorlar... konuşmayı bilmeyen bir kadın çekici olabilir mi? Zarafetten nasibini almayan kadın çekici olabilir mi? Erkek egemen topluma başkaldırı ise bu? Bence o da değil erkeklerde daha çok görülen kötü bir davranışa daha çok pirim vererek erkek egemen topluma başkaldırılmaz...
Bu şekilde erkek hegemonyasına katkı sağlarsınız.
Arada bir ağzınızı bozmanız dan bahsetmiyorum ama sürekli o şekilde konuşan kadınlar gerçekten çok itici siniz.
Ve elbette KÜFÜR EDEN BİR KADIN DAN DAHA İTİCİ OLAN BİR KADINA KÜFÜR EDEN ERKEKTİR.
Diye düşüyorum sevgili okur ...
ÇağlayanB


1 yorum:

  1. Herkes bunu bilir. Küfretmek her anlamda acizliktir, cehalettir, rezalettir. Küfürsüz, edepli bir Dünya özlemiyle... Elinize sağlık..

    YanıtlaSil