5 Temmuz 2013 Cuma

DÖNMEK... !



Gidenler bilmelidir ki gittikleri yerden dönmek kendilerine düşer... Bıraktıklarının gelip oradan onları almalarını beklemeleri kadar yanlış bir şey yoktur. "Dönmek; bir eylemdir." Ancak gidenin yapabileceği bir eylem... 
O nedenledir ki; gittiğiniz yerde öylece durarak gelip terk ettiklerinizin bıraktıklarınızın  sizi almasını bekleyemezsiniz... Ve unutmayın her bekleyişin bir süresi her bekleyişin bir ömrü vardır tıpkı hayat gibi... Evet... Hayat sizindir... düşünmek ve kıyaslamak hakkınızdır... doğruları düşünün, yaptıklarınızı düşünün neden gittiğinizi düşünün, gitme sebebinizin  ne kadar doğru veya yanlış olduğunu düşünün, gerçekten hak etmiş miydi bu gidişi yoksa anlık acılara, anlık kızgınlıklara ve dolduruşlara gelip mi gitmiştiniz ?
Kıyaslayın, her şeyle ve herkesle kıyaslayın O nu, ve karar verin dönecekseniz dönün dönmeyecekseniz de dönmeyin...
Yaşam bir defadır hep akar yaşam bir defadır hep gider zaman sizi başlangıca götürmez sona götürür zaman aktıkça sona yaşamın sonuna yaklaşırsınız onun içindir ki sonlara doğru yaşayacak bir şey kalmadığın da geçmişe bakıp eksik kalanları tamamlayamazsınız eksik kalmışsa birşeyler,  dönülecek an şuan dır şimdidir... sona ulaştığınız an değildir? Ve geç kalırsanız dönmekte aslın da dönmemiş olursunuz.
Ve şarkının dediği gibi öpülen her yeni insan eski sevgilinin yüzündendir.

http://www.youtube.com/watch?v=iELbQkqpZZo

ÇağlayanB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder