2 Kasım 2022 Çarşamba


AŞKIN HAKKINI VERİN
Güzel sevin, aşk güzel sevmeyi gerektirir.  Eğer aşıksanız seviyorsanız bunu gösterin göstere göstere sevin. Sevdiğinize sevildiğini hissettirin iliklerine kadar tüm hücrelerine kadar senin sevdiğini hissetsin. 
Sevmek sevgiyi göstermek acizlik zayıflık değildir. Aksine güçtür, güçlü karakter, korkusuz karakter sevgisini gösterir ve hissettirir. Hissettirin çünkü eğer seviyorsanız sevdiğiniz özel olduğunu sevildiğini hissetmeyi hak ediyordur. Aşk her zaman iyiyi ve adil olmayı hak eder. Güzel şeyleri hak eder güzel davranılmayı hak eder. Hep söylerim sevmek yetmez sevmeyi de bilmek lazım güzel sevmeyi bilmek lazım diye. Saçma sapan kaprisler saçma sapan oyunlar yapmayın sorun çıkarmaya gayret etmeyin sevdiğinizi kendinizden uzaklaştırmayın. Tutarlı olun; seviyorsanız aşıksanız ona göre davranın hakkını verin iliklerinize kadar yaşayın.
Aşk önemli değil, değerli bir şeydir ona önemli bir şey gibi davranmayın, aşka doğru ve güzel zaman ayırmalısınız değerli şeyler bunu hak eder.
Peki, sevdiğiniz gitmek isterse... gider. Size düşen ise gitmek istediği yola onu bırakmak hatta yapabiliyorsanız yeni yolunda ki engelleri kaldırmak olmalı. Birini seviyorsanız onun sizinle mutsuz olmasını istemek sevgi değildir. Sevgi içinizi acıyarak onun mutlu olma tercihini anlamaya çalışmaktır.

Eğer sevmiyorsanız hiç bir şey yapmanıza gerek yok seviyormuş gibi de yapmayın siz kendi yolunuza gidin.

ÇağlayanB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder